Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/tilhuset/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/tilhuset/wp-includes/plugin.php on line 579

Weber sidebord

Er der noget som at tænde op i grillen en varm sommerdag og smide et par saftige bøffer eller måske endda en hel oksesteg over kullene? Siden Amerikanske Weber for cirka 15 år siden lancerede sin klassiske kuglegrill på det danske marked har virksomheden siddet hårdt på markedet for griller og tilbehør. Og med god grund. Der er ikke meget skandinavisk elegance over en Webergrill. Den udstråler praktisk brugbarhed, maskulinitet og kvalitet.

Påmonteret sidebord i træ

Med et sidebord til Webergrillen kommer drømmen om udekøkkenet lidt tættere på. Nogle af de større modeller af både kulgriller og gasgriller har sideborde indbygget, men hvis du har en kuglegrill uden sidebord kan disse smarte borde fra Weber give dig samme høje grillkomfort.

Man kan både få et bord, der monteres direkte på grillen. På grund af balancen er det ikke særlig stort, men det giver stadig et praktisk sted at opbevare mad og tilbehør mens der grilles.

Weber sidebord

Weber sidebord

Hvis du har brug for mere plads, så kan man også få et bord, der står på jorden ved siden af grillen, men er formet, så det passer perfekt til Weberen.

 Hvis du er på jagt efter lækkert design så besøg vores Georg Jensen shop

About the author

Jacob has written 107 articles for Til huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *