Undgå rygning i hjemmet

røgen

Vi vil i dag snakke om hvorfor man bør undgå rygning i hjemmet. Vi ved alle hvor skadelige cigaretter er både for helbredet men samtidigt også for ens omgivelser, herunder huset eller sommerhuset.

Rygning i et hjem giver røgen en mulighed for at trænge ind i møbler, gardiner, tæpper og væggen. Når røgen cirkulerer rundt i luften, kommer den i kontakt med hjemmets møbler, og lugten bliver samtidig hængende og forurener miljøet.

røgen

Lange perioder med rygning i et hjem, vil føre til misfarvede vægge. Cigaretsrøg som cirkulerer rundt i et hjem vil gennemsyrer væggene, og kemikalierne fra røgen og nikotinen vil efterlade gule pletter på væggene. For at fjerne pletterne, skal væggene vaskes med en opløsning af varmt vand og et stærkt renseprodukt, såsom ammoniak. Ved vægge, der er misfarvet af langvarig rygning, kan det dog være nødvendigt at male alle væggene for at dække pletterne. Der kan dog være tale om en sådan misfarvning, at selv maling ikke vil kunne dække det gule lag. Rygning er skadeligt for alt.

Når folk vælger at ryge cigaretter inde i deres hjem, er der en forøget risiko for skader fra forbrændinger. Varm aske der falder på gulvtæppet og møbler vil efterlade brandmærker, der kan være potentielt dyrt at erstatte. Udover brandmærker samt varm aske er der også en stor sandsynlighed for brandfare. Hvis en cigaret, som ikke er slukket bliver efterladt uden opsyn, kan asken falde ned på gulvet, som kan medføre en brand i sommerhuset. Det er en tanke, der burde få mange rygere til, at tænke en ekstra gang, om det ikke var en bedre ide, at kvitte cigaretterne.

skade ved røgen

Huse, eller sommerhuse der er blevet beskadiget af rygning kan være svært at reparere. Selv efter en ny omgang maling, kan gulve og vægge stadig have en lugt af cigaretrøg. En sådan uønsket lugt kan føre til en reduceret værdi af ​​et hjem, hvilket efterlader ejerne i en potentielt dårlig finansiel situation, når de skal sælge deres hjem. Ligeledes vil lejere typisk få en mindre mængde af deres rengørings depositum tilbage, når de forlader et hjem, de har røget i. Udlejere kan også være nødt til at reducere lejeprisen på grund af miljøskader fra rygning.

Et sommerhus eller en almindelig bolig, bør holdes helt fri for røg. Røgen er skadeligt for hele boligen og det er der vel ikke nogen der ønsker for deres eget hjem.

Vi håber i kunne bruge vores råd og afslutningsvis kan vi kun anbefale jer, i undgår at ryge i jeres hjem. Det vil gavne jeres helbred og omgivelser, at lade vær!

Artiklen blev skrevet i samarbejde med Dampshop, som henviser til, at dampen fra e cigaretter ikke kan skade din bolig på den måde, som normalt røg. Dette sker fordi den damp som kommer fra e cigaretterne er vand-baseret, og herved blot forsvinder fra din bolig.Hvis du er på jagt efter lækkert design så besøg vores Georg Jensen shop

About the author

admin has written 40 articles for Til huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *