Sådan fik vi de perfekte rullegardiner

1

Da vi for nyligt blev enige om, at der skulle ske noget med vores kære hjem, var vi omkring mange dele af hjemmet. Skulle det være en ny sofa, nye tæpper eller ny belysning? Idéerne var mange før valget faldt på nye gardiner. Og til trods for at vi endelig var enige om, at det var gardinerne er det jo altså også et vidt begreb. Vi har haft en lækker blanding af persienner og almindelige stofgardiner, og nu vil vi opgradere – der skal nye boller på suppen.

1

At vælge det rette rullegardin

Det første man skal gøre er selvfølgelig at nå den konklusion, at det er rullegardiner, der skal til. Det kommer helt an på, hvad man vil have ud af sit rullegardin, og hvilken funktion rullegardinet skal have. Nogen vælger rullegardiner fordi de skal lave mørke i et rum, hvor der skal soves om dagen og andre vælger rullegardinet fordi de fylder mindst. For os var det nok mest det sidste der gjorde, at vi valgte rullegardinet. Når det ikke er trukket nede, er det jo faktisk væk, og det kan vi godt lide, da vi jo har stor fokus på vores indretning, og små dekorations ting i hjemmet. Derfor måtte det gardin vi valgte ikke snuppe fokus fra det.

Opmåling til rullegardiner

Vi har nogle vinduer og karme, som vi er sikre på modarbejder os på det groveste. De passer ikke til noget som helst der hedder ”standard” vindue mål, så derfor måtte vi bestille rullegardiner efter mål (her), så der kunne komme en professionel og hjælpe os med at måle op og få valgt det rette rullegardin til formålet. Det var en super oplevelse, og vi vidste slet ikke, at der fandtes nogen, som vidste så meget omkring gardiner og indretning med rullegardiner, så vi var noget imponerede, da gardinbussen kom rullende med sit udstyr og gode vejledning. En rigtig smart løsning, som vi er glade for i dag fordi vi netop har fået rullegardiner som både passer i størrelsen, men også i materialerne og farverne. Vi har nu erfaret at man altid bør konsultere en fagmand i gardinfaget for hjælp. Der var f.eks. et af vinduerne, hvor vi havde en klar forestilling om, at der skulle et særligt rullegardin i, hvor fagmanden kom med en helt anden løsning som blev hundrede gange bedre.Hvis du er på jagt efter lækkert design så besøg vores Georg Jensen shop

About the author

admin2 has written 35 articles for Til huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *