Så nemt kan det være at få nye gardiner

Gardiner syet af gardinbussen

Danskerne går mere og mere op i deres bolig, og dette betyder nye møbler og nipsting finder vej til boligen (læs mere her).

Der er dog en ting, som danskerne ikke skifter lige så tit ud, hvilket vi vil kigge på i dette indlæg. Sofaen, bordet, tv’et reolen eller stolene skiftes rigtig tit i de danske hjem, og det går stærkt når man skal følge med moden. Men når det kommer til gardinger, så har udskifterne dansker sjældent – fordi det ikke er lige så nemt. VI skal dog i dette indlæg kigge på, hvor nemt du kan udskifter dine gardiner i hjemmet.

Gardiner syet af gardinbussen

 

Sådan gør du brug af en gardinbus

Bor du i en af de større danske byer, eller en af deres omkring liggende forstæder, så har du mulighed for at få nye gardiner på den nemme måde. Det går meget nemt ud på, at du får hele udvalgt af stof/mønster mv. til rådighed i hjemmet. På denne måde kan du nemt og bekvemt udvælge præcis de gardiner som passer ind i dit hjem. Har du vinduer som ikke har standard mål, så kan de efterfølgende nemt blive syet til netop dine vinduer.

5 fordele ved at benytte en gardinbus 

  1. Du kan se produktet i de rigtige omgivelser før du bestemmer dig.
  2. Du kan få skræddersyet dine gardiner tilpasset dine vinduer.
  3. Du opnår de helt rigtige mål og den korrekte ophængning.
  4. Du har flere muligheder en de lokale gardinbutikker.
  5. Kvaliteten er ofte bedre end f.eks. discount-udgaverne fra Ikea.

 

Er du f.eks. bosat i Århus, så kan du tage kontakt til Gardinstudiet, som til dagligt besøger århusianske borgere med deres gardinbus (læs mere omkring gardinbussen her).

Gardiner på stang

De fleste gardinbusser tilbyder også at opmål og skræddersyet gardinerne, hvilket gør det nemt for danskerne, da de således slet ikke skal gøre andet end at bestille et besøg fra Gardinbussen. F.eks. giver Gardinstudiet i Århus lige nu 30% hvis du bestiller en opmåling hos dem.

Har du erfaringer med at benytte en gardinbus, så lad os gerne høre fra dig i kommentaren herunder.Hvis du er på jagt efter lækkert design så besøg vores Georg Jensen shop

About the author

admin has written 40 articles for Til huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *