En anderledes dekoration med slik

Slikdekoration

Ja du læste rigtigt, i denne omgang vil vi faktisk se på, hvordan du kan benytte slik i din dekoration. Og nej, det er ikke noget som vi finder på – der findes faktisk situationer hvor det kan være en rigtig god ide, at benytte slik som en del af din dekoration. F.eks. benyttes slik ofte som bordpynt til f.eks. konfirmationer, børnefødselsdage, bryllup samt diverse familie sammenkomster. Og det er slet ikke en dårlig ide, for det er en nem måde, at skabe en ny form for bordpynten, som ikke er set (særlig) meget før (psst.. det gælder om at være først, for lige om lidt har alle de andre gjort det).

Hvad vi vil se på i dag, er i de situationer, hvor du nemt med slik kan lave en slikbuket – midterstykke – som nemt kan placeres som pynt på f.eks et konfirmationsbord. Der er blevet stor tradition for i Danmark, at man benytter slik, fastfood etc. i pyntningen af bordet mv. til en konfirmation. Det er ofte sjovt, da børn i denne alder ofte spiser en del mere, end andre. Men skal du indrette med slik, så behøver det slet ikke at være grimt, som billeder herunder måske afslører, så kan dette nemt gøres pænt.

Slikdekoration

Det er bare med at vælge det slik, som du synes passer bedst hertil, og så kan du ellers kommer i gang. Alt dette kan nemt købes online (læs mere omkring slik og køb af slik online hos DagligvarerNettet.dk).

De fleste slikdekorationer er nemme at lave, nogle kræver tid og en lille smule erfaring, men alle af dem er sjovt at lave, og resultatet af dit arbejde er ofte fantastisk! Start med enklere slik blomsterdekorationer og gå derefter videre til mere komplicerede slikarrangementer. På ingen tid overhovedet, vil du opdage, at du er afhængig af at lave disse slikdekorationer til enhver begivenhed du skal til.

Vil du gerne have mere inspiration til at lave din helt egen slikdekoration, så kan vi anbefale dig at læse denne guide, som gennemgår en række ting du skal være opmærksom på. Herudover kan du bruge deres billeder til at gå ud fra, da du således har en rød tråd at følge i processen. Men vigtigst ag alt, husk at det skal være sjovt (for hele familien) at lave disse slikdekorationer – og man må gerne spise af disse undervejs – ellers ville det jo ikke være særlig sjovt. Held og lykke med processen.Hvis du er på jagt efter lækkert design så besøg vores Georg Jensen shop

About the author

admin2 has written 35 articles for Til huset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *