Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/tilhuset/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/tilhuset/wp-includes/plugin.php on line 579

Børneværelset

Flexa skrivebord

June 6th 2011

Møbler til børneværelset skal være både enkle, solide og praktiske. Men børn bliver ældre og større, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis skrivebordet skal skiftes ud hvert andet år. Skrivebordene fra Flexa er alle højdeindstillelige, så når farvekridtene bliver skiftet ud med stiftblyant, kuglepen og laptop er bordet stadig lige så praktisk som den […]

Bamse og kylling sengetøj

May 11th 2011

Få de populære figurer fra Bamses Billedbog på et flot og sødt sæt sengetøj. Med bamse og kylling sengetøj kan du sove trygt og godt i selskab med dine søde venner fra den kendte børnetvserie.

Barbapappa sengetøj

May 11th 2011

Barbapappa sengetøj er sødt og farvestrålende sengetøj til både store og små. De populære børnefigurer vil med garanti bringe glæde i børneværelset. Du kan få Barbapappa sengetøj  i baby-, junior- og voksenstørrelser til både piger og drenge .

Benetton sengetøj

May 11th 2011

Benetton sengetøj er lækkert sengetøj i høj kvalitet og friske farver. Sengetøj fra Benetton er kendetegnet ved sine flotte, stilfulde og moderigtige mønstre og designs med smukke prints efter tidens trends.

By nord sengetøj tilbud

May 11th 2011

Find gode tilbud på sengetøj fra det danske designmærke by bord. Sengetøj fra by nord er  inspireret af den rå men smukke nordiske natur, hvor store fotoprints af ulve, bjørne og elge er nogle af de kendte motiver, der præger sengetøjet. Bring naturen ind i soveværelset og nyd en god nats søvn i det økologiske […]

Bæk og bølge sengetøj

May 11th 2011

Bæk og bølge sengetøj er det velkendte crepe sengetøj, der er blødt og dejligt at sove i og som ikke behøver strygning efter vask. Det fås ofte i klare og enkle farver.

Chelsea sengetøj

May 11th 2011

Hvis du er vild Chelsea klubben, så må du næsten bare eje Chelsea sengetøj. Sengetøjet er med klubbens logo og i de velkendte Chelsea farver. Så kan du støtte din yndlingsklub, selv når du sover, og drømme sødt om deres næste store sejr.

Dobbeltdyne sengetøj

May 11th 2011

Sengetøj til dobbeltdyner findes i målene 200×200 cm og 200×220 cm. Du finder ofte dobbeltdyne sengetøj i samme flotte mønstre og designs som sengetøj til enkelt senge.

Essenza sengetøj

May 11th 2011

Sengetøj fra Essenza er lækkert sengetøj i flot design. Essenza sengetøj er fremstillet i 100% bomuld og fås både til voksne, junior og baby. Fås også til dobbeltdyne.

Fck sengetøj

May 11th 2011

Er du glødende fan af F.C. København eller bare vild med fodbold? Så er et sæt FCK sengetøj måske lige sagen. Drøm sødt om dine yndlingsspillere fra holdet med et flot sæt FCK sengetøj med klublogo og de klassiske blå, hvide, og rødlige farver.